úterý 12. srpna 2014

Vytvořte si svůj vlastní zdravý Frozen Yogurt

Yogoterie a Frozen Yogurt

Patříte mezi milovníky sladkostí a ovoce? Máte rádi osvěžení v horkých letních dnech a zároveň se řadíte k vyznavačům zdravého životního stylu? V ten moment jistě podlehnete novodobému stravovacímu trendu, kterým je Yogoterie.
Možnost vytvořit si lahodný jogurtový pokrm dle obrazu svého. Novodobý koncept, jenž do České republiky dorazil až z daleké Ameriky. Ideální a zdravá volba, kterou je Frozen Yogurt. Splynutí mnoha odlišných chutí a chvíle příjemné relaxace při konzumaci osvěžujícího a obsahově bohatého jogurtového pokrmu.

Co si představit pod názvem Frozen Yogurt?

Je horký letní den a hřejivé slunečné paprsky si žádají dostatečné osvěžení. Zároveň chcete zahnat hlad a dopřát si malou odpolední svačinku, která vám přinese spoustu vitamínů, vápníku a málo kalorií a tuku.
Vaší cílovou stanicí bude Yogoterie, respektive 100% samoobsluha, kde si můžete prostřednictvím speciálního přístroje natočit vychlazený jogurt z čerstvého mléka. Ten si pak ozdobíte dle vlastní libosti a aktuální chuti. Na výběr máte z bezpočtu vynikajícího ovoce, ale také posypových dobrot.
Frozen Yogurt bude vaším vysněným osvěžujícím pokrmem, v němž je pouze to, co máte doopravdy rádi.
Jogurtová laskomina, která se stane nedílnou součástí vašeho denního režimu, ať už v podobě svačiny, obědu nebo večeře.

Myslete i na své tělo

Lahodný Frozen Yogurt však není stvořen jen k uspokojení chuťových buněk, ale je také přínosným zdrojem mnohých vitamínů a látek posilujících imunitní systém. Produkt neobsahuje žádný lepek a pomůže správnému trávení.
Yogoterie se po prvním ochutnání stane vaší životní filozofií, cestou zdravého stravování a především kreativní pochutinou, jejíž tvorbu máte plně ve svých rukách. Ideální kombinace svěžesti a zdravého složení očaruje naprosto každého konzumenta.

1 komentář:

  1. Přesně toto jsem pořád dělala minulé léto. Hlavně z toho důvodu, že jsme měli doma šílené vedro a bylo prostě potřeba se nějak zchladit. Nešlo to tak ale dělat donekonečna, takže náš problém s vedrem v bytě nakonec vyřešila klimatizace. Našli jsme jednu firmu, která nám ji i namontovala, takže díky tomu jsme ji měli během pár dnů zprovozněnou.

    OdpovědětVymazat