sobota 16. srpna 2014

Tělové krémy hydratují a regenerují Vaši pokožku

Tělové krémy dodají pokožce to, co potřebuje

Pravidelné sprchování, používání deodorantů, zkrátka běžná rutinní hygiena, to jistě všichni známe. Takováto péče o tělo však není zcela dostatečná, neboť především příliš častým koupáním se tělo vysušuje, proto je potřeba tělo hydratovat tělovými krémy.


Každodenní péče o tělo

…, avšak naštěstí existují tělové krémy, které tělo nejen hydratují, ale starají se i o jeho regeneraci, výživu a zklidnění, čímž po sobě zanechávají hebkou a zdravou pokožku.
Existuje více typů tělových krémů, od běžných, univerzálních, které jsou určeny pro použití na celém těle, až po krémy, které se zaměřují na určité oblasti a specifické problémy. Zde se jedná především o krémy na nohy, jež dokáží nohám ulevit po těžkém dni, zregenerovat popraskanou pokožku, či zabránit přílišnému
pocení, a o krémy na ruce, které pokožku
 především hydratují a zjemňují.

Kdy a jak tělové krémy aplikovat

Tělové krémy je vhodné aplikovat vždy po sprchování, či koupání, když jsou póry otevřené a tělo je celkově čisté, avšak po koupeli dehydratované. Již ze své podstaty jsou tělové krémy uzpůsobené pro roztírání, pročež se roztírají velmi lehce a jejich aplikace nezabere příliš mnoho času (řádově několik málo minut). Do pokožky se musí jemně vmasírovat, a to ideálně krouživými pohyby od okraje těla směrem ke středu, respektive od vzdálenějších částí končetin (kotníky, zápěstí) směrem k tělu. Důležité není však pouze správné používání, snažte se kupovat pouze kvalitní a ověřené výrobky, protože jen ty přinesou optimální výsledky. Vysoce kvalitní tělové krémy najdete v  e-shopu http://www.kosmetikaspina.cz/.

Pro shrnutí si tedy zapamatujte, že ideální péče o tělo zahrnuje i každodenní používání tělových krémů, které především hydratují a zároveň se starají o regeneraci. Sprchujete-li se ráno, tak si o pár minut přivstaňte, abyste si vždy našli čas sami na sebe a dodali tělu to nejlepší. Garantujeme, že nebudete litovat.

2 komentáře:

  1. Super článek. :) Já mám už dlouho problémy s pokožkou. Často se mi vysušuje, takže právě tělové mléko je něco, co musím mít doma pořád. Problém je v tom, že najít takové, které by mi vyhovovalo a zároveň nestálo majlant nebylo úplně jednoduché. Zabralo mi to docela dost času a zkoušení různých značek. Nakonec jsem ale našla. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle jsou fakt fajn tipy. I když jsem chlap, tak se o svoje tělo starám. Jsem rád, když jsem hezký a když se líbím. Nevadí mi vybírat třeba pleťové masky a ani si je aplikovat. Už jen proto, že mám celý život docela problematickou pleť a tak se člověk rád těch nedokonalostí, kvůli kterým byl v mládí za outsidera mile rád zbaví. :)

    OdpovědětVymazat